Koodaaja

Haluaisitko sinäkin orangiksi ja huipputason koodaajaksi?

Me Orangitilla uskomme, että ylläpito on uusi musta! No, mitä se tarkoittaa? Meillä ylläpitoa ja pienkehitystä tehdään uudella tavalla, moderneja työkaluja ja menetelmiä käyttäen. Missionamme on uudistaa softan ylläpitoa kokonaisvaltaisesti ja tehdä siitä arvokas osa softan elinkaarta. Oletko miettinyt, että puolessa vuodessa kehitetty sovellus voi olla ylläpidossa useita vuosia?

Meillä pääset käyttämään monipuolisesti eri teknologioita ja laajentamaan osaamistasi, olitpa sitten uraasi aloitteleva tai jo kokeneempi tekijä. Asiakastyön lisäksi kehitämme sisäisesti työkaluja isojen järjestelmien ylläpidon ja jatkokehityksen helpottamiseen.

Orangitilla tulet osaksi lämminhenkistä ja rentoa porukkaa. Vaikka olemme kaikki tyyppeinä erilaisia, meitä yhdistää huumori ja toisista välittäminen. Puhallamme yhteen hiileen ja jeesimme kaveria - mieluummin ratkaistaan haasteet ilon kautta kuin hammasta purren, toivottavasti sinäkin!

Etsimme joukkoomme koodaajaa. Ymmärrät, että koodaaminen on käsityöammatti ja että ainoa tapa oppia hyväksi siinä on tehdä töitä kokeneiden mestarien kanssa. Olet mukava ihminen, jonka kanssa on ilo työskennellä.

Mitä sinulta, tulevaisuuden oranki, odotetaan?

Arvostamme työkokemusta ja/tai ohjelmistoalan opintoja. Eniten meitä kuitenkin kiinnostaa halusi kehittyä jatkuvasti paremmaksi, tuottaa siistiä jälkeä ja oppia koko ajan uutta.

Toivomme, että sinulla on jo perusosaaminen ainakin jossakin seuraavista ohjelmointikielistä: Scala, Java, JavaScript, Clojure, Go, Ruby, Rust, Haskell. Toivomme myös, että sinulla on perustietämys ohjelmistokehityksen ammattimaisista menetelmistä ja työkaluista. Tiedät, mikä on buildityökalu, versionhallinta tai CI-palvelin. Kaikkea ei tarvitse tietää tai osata valmiiksi. Meillä opit loput.

Joko innostuit?

Tässä kohtaa lienee paikallaan mainita, että parhaan porukan ja rajattomien oppimismahdollisuuksien lisäksi saat meillä myös mahdollisuuden firman omistajuuteen. Tietenkin tarjoamme asianmukaisen korvauksen, modernin IT-yrityksen edut sekä työskentelymahdollisuuden upealla toimistolla aivan Helsingin ytimessä.

Ota yhteyttä Miikkaan ja tule mukaan tekemään ylläpidosta uutta mustaa!

Miikka

Miikka Niemelä

Head of Orangit

miikka@orangit.fi