Koodaaja

Haluat tulla huipputason koodaajaksi. Ymmärrät, että koodaaminen on käsityöammatti ja että ainoa tapa oppia hyväksi siinä on tehdä töitä kokeneiden mestarien kanssa. Olet mukava ihminen, jonka kanssa on ilo työskennellä.

Tule meille, valloitetaan maailma. Me tarjoamme sinulle eväät ja puitteet kasvaa softa-alan timantinkovaksi ammattilaiseksi.

Orangit on työpaikka lämminhenkisille ammattilaisille. Meillä olet osa tiimiä. Yhdessä oppiminen on tekemisemme kantava voima. Ymmärrämme, että menestyksen tärkein aines on kulttuuri, joka sallii kokeilut, onnistumiset ja epäonnistumiset.

Orangit tekee ylläpitoa ja pienkehitystä uudella tulokulmalla. Käytämme moderneja työkaluja ja menetelmiä. Me aiomme tehdä ylläpidosta siistiä - eli mukavaa, mielenkiintoista ja jatkuvasti uusia haasteita tarjoavaa työtä.

Meillä pääset näkemään ja käyttämään erilaisia teknologioita aivan eri tahdilla kuin missään muussa työpaikassa. Asiakkaille tehtävän työn lisäksi kehitämme sisäisesti moderneja työkaluja isojen järjestelmien ylläpidon ja jatkokehityksen helpottamiseen. Työskentely tapahtuu pääasiassa viihtyisällä toimistollamme aivan Helsingin ytimessä.

Arvostamme työkokemusta ja/tai ohjelmistoalan opintoja. Eniten meitä kuitenkin kiinnostaa halusi kehittyä jatkuvasti paremmaksi, tuottaa siistiä jälkeä ja oppia koko ajan uutta.

Toivomme, että sinulla on jo perusosaaminen ainakin jossakin seuraavista ohjelmointikielistä: Scala, Java, JavaScript, Clojure, Go, Elm, Rust, Haskell. Toivomme myös, että sinulla on perustietämys ohjelmistokehityksen ammattimaisista menetelmistä ja työkaluista. Tiedät, mikä on buildityökalu, versionhallinta tai CI-palvelin. Kaikkea ei tarvitse tietää tai osata valmiiksi. Meillä opit loput.

Tarjoamme asianmukaisen korvauksen, modernin IT-yrityksen edut, sekä mahdollisuuden omistajuuteen.

Ota yhteyttä Miikkaan ja tule meille töihin!

Miikka

Miikka Niemelä

Head of OrangIT

miikka@orangit.fi