Kokenut koodaaja

Kokenut koodaaja, haluaisitko sinäkin orangiksi?

Me Orangitilla uskomme, että ylläpito on uusi musta! No, mitä se tarkoittaa? Meillä ylläpitoa ja pienkehitystä tehdään uudella tavalla, moderneja työkaluja ja menetelmiä käyttäen. Missionamme on uudistaa softan ylläpitoa kokonaisvaltaisesti ja tehdä siitä arvokas osa softan elinkaarta. Oletko miettinyt, että puolessa vuodessa kehitetty sovellus voi olla ylläpidossa useita vuosia?

Meillä pääset käyttämään monipuolisesti eri teknologioita ja laajentamaan osaamistasi, olitpa sitten uraasi aloitteleva tai jo kokeneempi tekijä. Asiakastyön lisäksi kehitämme sisäisesti työkaluja isojen järjestelmien ylläpidon ja jatkokehityksen helpottamiseen.

Orangitilla tulet osaksi lämminhenkistä ja rentoa porukkaa. Vaikka olemme kaikki tyyppeinä erilaisia, meitä yhdistää huumori ja toisista välittäminen. Puhallamme yhteen hiileen ja jeesimme kaveria - mieluummin ratkaistaan haasteet ilon kautta kuin hammasta purren, toivottavasti sinäkin!

Nyt etsimme kasvavaan joukkoomme kokenutta koodaajaa. Tulet toimimaan asiakasprojekteissa, kehittämään sisäisiä ylläpidon työkalujamme sekä ohjaamaan alalla tuoreempia kollegoitasi. Lähimmät työkaverisi ovat todennäköisesti Tomi ja Mika.

Mitä sinulta, tulevaisuuden oranki, odotetaan?

Olet jo nähnyt yhtä sun toista ja tiedät olevasi hyvä. Teet siistiä jälkeä ja otat uuden codebasen nopeasti haltuun. Jätät koodin aina parempaan kuntoon kuin missä se oli aloittaessasi. Olet hyvä tyyppi, jonka kanssa on kiva tehdä töitä.

Lisäksi arvostamme suuresti, jos:

  • Osaat kehittää useamman kuin yhden alustan päälle
  • Tiedät miten tuotetaan hyvää softaa (testaus, analysaattorit, koodin laatu).
  • Ymmärrät sovelluskehitysprosessia (versionhallinta, CI, CD).
  • Osaat käyttää pilvipalveluita.
  • Tunnet ketterän ohjelmistokehityksen prinsiipit ja menetelmät.
  • Haluat oppia jatkuvasti uutta.
  • Plussaa saat, jos olet työskennellyt sovellusten monitoroinnin ja valvonnan parissa.

Joko innostuit?

Tässä kohtaa lienee paikallaan mainita, että parhaan porukan ja rajattomien oppimismahdollisuuksien lisäksi saat meillä myös mahdollisuuden firman omistajuuteen. Tietenkin tarjoamme asianmukaisen korvauksen, modernin IT-yrityksen edut sekä työskentelymahdollisuuden upealla toimistolla aivan Helsingin ytimessä.

Ota yhteyttä Miikkaan ja tule mukaan tekemään ylläpidosta uutta mustaa!

Miikka

Miikka Niemelä

Head of Orangit

miikka@orangit.fi