Avoimet

paikat

Etsimme jatkuvasti uusia orankeja. Vaikkei alta löytyisikään sinulle juuri sopivaa paikkaa, voit silti lähettää meille cv:si ja kertoa miten voisit auttaa meitä valloittamaan maailmaa!

Nyt haemme

a banana

Hauskaa

töissä

Työpaikka lämminhenkisille ammattilaisille

Halusimme perustaa yrityksen, joka tekee hommia järkevästi ja asioita, joilla on oikeasti merkitystä. Muutamme miten ylläpitoa tehdään ja mitä siitä ajatellaan käyttämällä moderneja teknologioita, palveluita ja ketteriä menetelmiä. Tavoiteenamme on tehdä ylläpidosta ja pienkehityksestä aidosti siistiä - eli mukavaa, mielenkiintoista ja jatkuvasti uusia haasteita tarjoavaa työtä.

Yhdessä

Kehitämme yritystämme yhdessä, arvot edellä - me luotamme, uskallamme ja otamme kaikki mukaan. Näin rakennamme yritystä, jossa meillä kaikilla on hyvä olla.

Omalla toimistolla

Me teemme töitä yhdessä - omalla toimistolla. Projektit ja teknologia vaihtuvat, mutta työkaverit säilyvät. Näin voimme aidosti rakentaa kulttuurin ja ympäristön, jossa on mukava olla.

two orangutans

Miksi

hakisin?

Osaaminen ja kehittyminen

Emme rajoita tekemistämme tiettyihin teknologioihin, vaan laaja osaamisemme ja kokemus takaa asiakkaillemme parhaat ratkaisut tuotteiden ja palveluiden ylläpitoon sekä mielenkiintoiset vaihtuvat projektit meidän jengille. Opimme jatkuvasti uutta ja meillä jokainen pääsee kehittämään itseään ja osaamistaan.

Merkityksellisyys

Meillä teet työtä, jolla on jatkuvasti merkitystä. Kehitämme ja ylläpidämme olemassa olevia digitaalisia tuotteita ja palveluita, joiden sujuva toiminta on asiakkaidemme liiketoiminnan tärkein voimavara.

Vaikuttavuus

Meillä et ole vain työntekijä. Pääset aidosti vaikuttamaan päätöksentekoon:  Valitset itse työkalusi, otat kantaa siihen keitä jatkossa meillä työskentelee ja myös siihen, minkälaisten sovellusten parissa meillä hommia tehdään ja miten. Näin vaikutat siihen, millainen Orangit on huomenna.