Tätä

teemme

Ylläpitoa

Meidän kanssa ylläpitoon siirtyminen on sujuvaa ja helppoa. Kattavat ylläpitopalvelumme kattavat tuen, valvonnan ja softan ajantalla pitämisen koko sen elinkaaren ajan.

Kehitystä

Jatkuva kehitys on hyvä tapa ylläpitää softaa. Pienkehitys ja turvallinen ohjelmistojen julkaisu on lähellä sydäntämme.

Neuvontaa

Jaamme osaamistamme auttamalla asiakkaitamme ja kehitystiimejä ylläpidettävän softan tekemisessä. Olemme asiantuntijoita analysoimaan sitä, täyttääkö koodi moderneja standardeja.

two orangutans

Näin

toimimme

Luotettavuus

Tiedämme, että molemminpuolinen luottamus on hyvän kumppanuuden perusta. Pidämme koodin, datan ja ympäristöt turvallisina. Sanomme mitä teemme ja teemme mitä sanomme. Emme pelkää sanoa ei, jos se on asiakkaamme edun mukaista.

Nopeus

Ymmärrämme, että nopea reagointi ongelmiin ja muutoksiin on erityisen tärkeää, kun kyseessä on asiakkaan liiketoiminta. Pidämme huolen, että asiakkaidemme tuotteet ja palvelut ovat aina saatavilla ja ajan tasalla.

Läpinäkyvyys

Uskomme avoimeen ja läpinäkyvään kommunikointiin suoraan asiakkaan kanssa. Vain näin voimme tarjota aidosti parasta palvelua ja varmistua, että asiakkaamme menestyvät. Koska asiakkaidemme onnistuminen on meidän onnistumista.

a banana

Asiakkaitamme

Mieli Alexandria Rahamylly Barona

Kumppaneitamme

Wunderdog Reaktor Polar Squad

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä!