Much fun Much fun

Työpaikka lämminhenkisille ammattilaisille

Halusimme perustaa yrityksen, joka tekee hommia järkevästi ja asioita, joilla on oikeasti merkitystä. Muutamme miten ylläpitoa tehdään ja mitä siitä ajatellaan käyttämällä moderneja teknologioita, palveluita ja ketteriä menetelmiä. Tavoiteenamme on tehdä ylläpidosta ja pienkehityksestä aidosti siistiä - eli mukavaa, mielenkiintoista ja jatkuvasti uusia haasteita tarjoavaa työtä.

Yhdessä

Kehitämme yritystämme yhdessä, arvot edellä - me luotamme, uskallamme ja otamme kaikki mukaan. Näin rakennamme yritystä, jossa meillä kaikilla on hyvä olla.

Me teemme töitä yhdessä - omalla toimistolla. Projektit ja teknologia vaihtuvat, mutta työkaverit säilyvät. Näin voimme aidosti rakentaa kulttuurin ja ympäristön, jossa on mukava olla.

Avoimet paikat

Koodaaja

Helsinki

Kokenut koodaaja

Helsinki

Osaaminen ja kehittyminen

Emme rajoita tekemistämme tiettyihin teknologioihin, vaan laaja osaamisemme ja kokemus takaa asiakkaillemme parhaat ratkaisut tuotteiden ja palveluiden ylläpitoon sekä mielenkiintoiset vaihtuvat projektit meidän jengille. Opimme jatkuvasti uutta ja meillä jokainen pääsee kehittämään itseään ja osaamistaan.

Asiakkaiden liiketoiminnan kehittäminen

Meillä teet työtä, jolla on jatkuvasti merkitystä. Kehitämme ja ylläpidämme olemassa olevia digitaalisia tuotteita ja palveluita, joiden sujuva toiminta on asiakkaidemme liiketoiminnan tärkein voimavara.

gang

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä!

Yhteystiedot